Parket

Foto: Geschuurde parket  • 

Iedereen die enkele jaren parket heeft liggen begrijpt hoe belangrijk het goede onderhoud van parket is. We hebben uit onze jarenlange ervaring geleerd om enkel met de beste producten te werken. Indien uw parket niet meer te redden is met een onderhoudsbeurt maar moet opgeschuurd worden bent u bij ons op de juiste plek. Wij nemen het nauw aan het hart om een parket af te werken als nieuw. Belangrijk is het schuren. Oude vernis, was en boenlagen worden volledig verwijderd voor er opnieuw een beschermlaag kan aangebracht worden. We werken met enorm krachte stofzuigers en fijnstoffilters om nagenoeg stofvrij te werken.

Kleuren voor parket

Foto: Beschikbare kleuren voor parket  • 

Na het schuren van de parket kiest u een afwerkingslaag. Hier is een ruime keuze aan kleuren en mogelijkheden beschikbaar. Wij plaatsen graag enkele stalen op uw parket waaruit u zelf kan nagaan wat het best in uw interieur past.

Geschuurde parket

Foto: Gedeeltelijk opgeschuurde parket  • 

De afwerking van een parket kan op verschillende manieren. Onderandere met olie, vernis, boenwas enz.

 

Over ons

Onze ervaring leerde ons het belang van milieuvriendelijke werkwijzes. Onze tijd op deze aarde is tijdelijk, maar we moeten wel denken aan de toekomst van onze kinderen. Wanneer we allen ons steentje bijdragen blijft onze ecologische voetafdruk beperkt.

Read More...