Natuurstenen vloer

Foto: Aanrecht blauwe hardsteen  • 

Onze methode is ecologisch verantwoord, en volledig stofvrij. Met de modernste apparatuur staan wij steeds garant voor een fijlloze aflevering. Voor de verschillende types natuursteen kan u rechts op de pagina uw natuursteen kiezen.

Natuursteen na renovatiewerken

Foto: Beschadigde travertin door renovatiewerken  • 

Wanneer er op een bestaande vloer renovatiewerken uitgevoerd worden zal deze al snel heel wat pluimen verliezen. Door onze werkwijze beschadigen wij geen muren of plinten. Ook op nieuw geschilderde muren laten wij geen vlekken na. Bij de volgorde van uw renovatiewerken kan u ons dus best als laatste inplannen, eventueel net voor de meubels geleverd of op zijn plaats gezet worden. Zo kan er nog weinig met de vloer gebeuren door de vaak grote hoeveelheid werkkrachten die over uw vloer heen werken.

Krassen en vuil

Foto: Buitenportaal met diepe krassen en vuil in de poriën  • 

Op bovenstaande foto ziet men natuurteen in een portaal dat dagelijks door vele mensen belopen wordt. Door het zand dat onder schoenen blijft hangen komen er diepe krassen in de natuursteen. Deze krassen samen met open structuur van de steen nemen veel vuil op. Wij reinigen de natuursteen, verwijderen de krassen en maken eventuele beschadigingen opnieuw dicht. Ook verkleurde voegen kunnen opnieuw hun originele kleur verkrijgen.

 

Over ons

Onze ervaring leerde ons het belang van milieuvriendelijke werkwijzes. Onze tijd op deze aarde is tijdelijk, maar we moeten wel denken aan de toekomst van onze kinderen. Wanneer we allen ons steentje bijdragen blijft onze ecologische voetafdruk beperkt.

Read More...